Om mig

Vägen till att jobba som ordningskonsult har inte alltid varit självklar. Passionen har alltid funnits där då jag tidigt började hjälpa till att hålla ordning i hemmet.

Intresset för ordning och reda började i tidig ålder. Mamma lärde mig att städa och mormor hur man tvättar, de visade ”hur det skulle gå till i hemmet. Jag är tacksam att jag tidigt fick med mig den kunskapen, som är en trygg grund till yrket jag har i dag!

Jobben har under åren varit många – allt från restaurangbiträde hemma i Sverige till Au Pair i New York och förskolejobb i Oslo för att sedan hamna i Kalifornien för filmplugg i två år.

De senaste åren har jag kombinerat filmkarriären med jobb inom hemtjänsten. Genom alla varierande jobb har jag lärt mig att arbeta med människor i alla åldrar.

Hur kommer det sig att jag valt att börja jobba som ordningskonsult?  

Jag har under många år följt olika ordningskonsulter på Instagram och tänkt ”vilket häftigt jobb de har! Det kanske är det här jag ska göra härnäst? 

Det inspirerade mig till att börja hjälpa vänner och familj att skapa ordning i deras hem. Jag insåg snabbt att jag har en passion för detta, men jag tänkte aldrig att man kunde ha det som ett jobb. Det känns därför kul att äntligen förverkliga min dröm!

Jag ser framemot att hjälpa dig skapa ordning och reda i vardagen. Tillsammans tar vi det första steget så du får ordning hemma!

Du är varmt välkommen att kontakta mig på caroline@ordninghemma.se för en kostnadsfri konsultation!